مديرکل تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري گفت :مسئولين هسته اي فرمايشات رهبري را سرلوحه کاري خود قرار دهند و همانند شهداي هسته اي در اوج عزت و اقتدار رجز بخوانند.
به گزارش
هفت چشمه، حجتالاسلام والمسلمين رحمتالله اروجي مديرکل تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري در راهپيمايي 13 آبان که با حضور پر شکوه مردم ولايتمدار شهرستان اردل برگزار شد ضمن گراميداشت يومالله 13 آبان اظهار داشت: 13 آبان روز فرياد مرگ بر آمريکا و فرياد عليه استکبار و سردمداران کفر است، لذا ما بايد بدانيم که با دشمن قسم خوردهاي روبرو هستيم که هرگز با ما سر سازش ندارد و اگر از در خيرخواهي و سازش وارد شود، آن هم توطئه است
.
اروجي با اشاره به اينکه 13 آبان پيام مقاومت و رشادت طلبي ملتي است که بيش از سه دهه آمريکا را به خاک مذلت افکنده است، خاطرنشان کرد: 13 آبان پيام ولايتمداري مردمي است که با درس گرفتن از نهضت عاشورا لحظهاي رهبر و مراد خود را تنها نميگذارد
.
وي در ادامه بابيان اينکه بايد در همه زمينه ها پشت سر رهبري حرکت کرده و آنچه رهبري مي
گويند موردتوجه باشد افزود: معني ولايت مداري واقعي تبعيت از فرامين رهبري به ويژه بيانات رهبري در مورد خطوط قرمز مذاکرات هسته اي است.
مديرکل تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري با بيان اينکه مسئولين هسته اي فرمايشات رهبري را سرلوحه کاري خود قرار دهند و همانند شهداي هسته اي در اوج عزت و اقتدار رجز بخوانندافزود:رهبري در سخنان خود خطوط قرمز مسائل هسته اي را مواردي از قبيل برچيده تمامي تحريمهاي اعمالشده، حفظ دستاوردهاي هسته اي، نبود مانعي براي انجام کارهاي تحقيقاتي و علمي، پذيرش بازرسيهاي بينالمللي متعارف از مراکز هسته اي را خطوط قرمز اعلام کردند که بايد رجز خواني مسئولين هسته اي حمايت و پيروي از سخنان رهبري باشد تا بار ديگر نقشه هاي شوم دشمنان نقش بر آب شود و پيروزي اين ميدان از آن ملت سرافراز ايران شود.
انتهاي پيام/570ه